Обичам този зимен град,
обичам го планинският курорт
където туристи от цял свят
остават за почивка и ски спорт.
Скрих се тук. Не дойдох просто за почивка
и без срам забравих своето море,
но ти върна забравената ми усмивка
и плени завинаги моето сърце.
Душата ми студена от дълъг сън събуди
да обикаля улиците на твоите дълбини.
Да не е самотна събра и двама луди
да изкачват върховете на високите ти планини.
Тук срещна ме със моята любов,
тук за пръв път пих вино от малини.
Тук даде ми и твоята благослов.
Че те забравих Варна, моля те прости ми!
Сега ти си моят град
И не бих се върнала назад.
Обичам да те гледам цял по пълнолуние
и да те изкачвам и изследвам до безумие.
Тук, искам да остана в Банско
И да гръмнем тук двама първото си шампанско.
Пред твоята красота аз цяла се предавам
И сърцето си при теб оставям.
Оставам тук.
© Христина Кузмич Todos los derechos reservados