Островът на Самотата
Обичам я, а тя не ме поглежда
изглежда няма никаква надежда.
Сърцето ми пулсира,
а тя не ме разбира.
Знам, че не мога да я имам,
но да я обичам аз не спирам.
Тя ми каза: ‘’С мен нямаш шанс’’,
но щом я видя, изпадам аз в транс.
Знам, че е специална като мен,
но дали ще я имам някой ден.
Или ще се лутам сам в гората, в гората,
на острова на самотата.
© Веселин Todos los derechos reservados