27 jun 2009, 17:34

Освободен си! 

  Poesía » Civil
596 0 0

Освободен си!

 

започвам да пресмятам от днес за утре

и търся силица в себе си

загубена в дотук и достатъчно

от вечната криза

на дремещата ни държава

за стъпканите таланти

в чужди държави немили-недраги

учители сестри студетни

по тоалетни ходят чистят

полумъртви старци в колички бутат

уморени от

”Освободен си!”

© ДИМА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??