Осъдена душа
О, осъдена душа,
Ти, чийто викове отекват в мрака...
О, ти си ми като сестра,
и двете с тебе търсим любовта...
Едно със друго две сърца
туптят едва, едва...
Зарекли са се те сега
да бъдат огън, вятър и вода...
Първа крачка, после втора,
сякаш е безкраен коридора...
Но аз съм с теб, а ти със мен,
и никога не ще се предадем.
© Десислава Никова Todos los derechos reservados