Осъзнавам, че е глупаво да мечтая,
за теб, за любовта.
Осъзнавам, че за теб ридая,
а ти си нямаш понятие от това.
Осъзнавам, че аз съм играчка за забавление,
че ти обичаш в живота си само една.
Осъзнавам, че съм мимолетно влечение,
идваш при мен, а после ходиш при твоята жена.
Осъзнавам, че в очите ми предизвикваш сълзи,
че харесва ти след теб да тичам.
Осъзнавам, че изпечен лъжец си ти,
караш ме на любовта ти да се надявам.
Осъзнавам, че радост и болка си в живота ми -
и начало, и край, комбинирано в едно.
Осъзнавам, че истински ме е обичал приятелят ти,
дори знаейки, че с теб била съм в едно легло.
© Пролетното момиче Todos los derechos reservados