системи за цветни стъкла
не приемам
рецепти без чесън и load
нямат смисъл
можещи облаци
без лица
не харесвам
сърцати идеи
доходили псевдо
не долюбвам
защото се взирам
в небето
защото се влюбвам
в пръстта
едновременно
и докрай във морето
по брега на лъчите
пречупили болката
стопили тъгата
по калните улици
на деня
възмездия бродят
и дирят душите
на мъртви съзвездия
в нежност заспали
по спешност
© Геновева Христова Todos los derechos reservados
да не би пък да си вътрешна...