3 nov 2007, 12:14

От извора 

  Poesía
728 0 5
Мнозина са дето
черпят на поразия,
от "антологията"
на човешката простотия!

© Любомир Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??