6 oct 2007, 11:33

От любов... 

  Poesía
825 0 4

Гледам те
и с поглед целувам твоето лице.
И кожата ми нежна
попива всяка сладка ласка.
Искам да ти кажа много,
а немея.
От любов цялата треперя!

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??