О,Боже колко си красива, дано да си и толкова щастлива.
Бог знае какво дава Той е щедър Той и с разум те е дарил от което съм Му много благодарна,но аз още моля....
Цял живот да те съпътства и не те изоставя.
Амин
От мама за Ясмин
© Asya Dimitrova Todos los derechos reservados