Не се страхувай,
ще те науча да обичаш,
така както аз обичам те,
със цялата си
изстрадала душа!
Опитвах се
от тебе да избягам
и да се скрия,
но кой избягал е
от своята съдба.
На вселената се молех
да ми изпрати щастие
и ето, че появи се ти.
И цял живот аз тебе,
знам съм чакала.
Аз моля те,
при мене ти ела и остани!
Мой дом си ти
и моята дъга,
светлината в тунела дълъг.
Да те сменя ли?
Не бих могла.
Обичам те.
Клетва пред Бог
да съм ти вярна аз съм дала.
Обичам те
от началото на времето
и до края му ще те обичам.
© МД Todos los derechos reservados