Животът е такъв, какъвто е,
и солено, и сладко бурно море,
във всичките му измерения,
и реални, и виртуални...
Понякога е слънчево дете,
което сбъдва танцуващи мечти,
а друг път е облачно небе,
от което дъжд-отчаяние вали.
Но правото на избор винаги
е бяла отключена врата,
зад която ни очаква нова съдба
и полет волен с преродени крила.
От нас зависи "днес" да спрем,
"утре" вместо "вчера" да изберем,
несбъднатото минало да забравим
и сбъднато бъдеще да си направим!
© Кръстина Тодорова Todos los derechos reservados
радвам, че ти хареса стиха ми!
Пожелавам ти успех и късмет във
всичко и във всички дни!
БЪДИ!