19 ene 2022, 21:53

От обич 

  Poesía » De amor
436 0 2

От обич

 

Не ми пращай въздушни целувки,

защото ще намразя и устните си,

и любовта ще се превърне в отрова.

Не отброявай възможното до май,

защото числата крият умноженост.

Всеки вариант ме води към теб.

Не ми казвай „Любовта“ е „Търпение“,

защото ще изпадна в истерия,

от обич през пандемия в немилост.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??