намерих те
в една далечна
октомврийска есен
скрит в шубраци
и заровил глава
в косите ми
през април
вече ги нямаше
прегръдките
желанието
да ме виждаш
и присъствието ти
благодаря че беше
всичко от което
имах нужда
през онзи далечен
октомври
проклет да си
че си тръгна
през онзи трагичен
април
© С. С. Todos los derechos reservados