От себе си ти давам -
от мислите, душата си ти подарявам.
Неосъзнато, може би дори наивно,
повярвах в тебе безпричинно...
Губя се, пропадам, изправям се и продължавам,
с тебе искам без дори да зная,
с тебе да се опозная.
И така, раздавам ти без свян всичко в мене,
що до днеска не раздадох
може би се престраших,
може би за първи път не друг, а аз реших...
Ръцете си да ти подам,
към тебе с устрем се затичах
и не съжалявам, знам,
понеже наистина те заобичах...
И така е хубаво, когато ти говоря,
когато от себе си ти давам,
защото мога, и не го отричам,
сега по-силно от всякога да те обичам!!!
© Ивелина Todos los derechos reservados