Загубил ли си нещо
В спомена не го търси
Става ти горещо
В сълзите не се дави
Спомените съблечи ги
Голи да вървят
Развърни ги и пусни ги
Нека отлетят
Може ли да се забравят
Очите дето те горят
Устните които парят
Щом те доближат
Ръцете нежност
Дето ти даряват
До твойта плът
Когато се допрат
Ако можеш забрави ги
Просто ги изтрий...
Спомените зарови ги
Ако можеш
От себе си се скрий
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados