28 dic 2007, 14:14

От старост умират... 

  Poesía » Civil
586 0 1

Смъртности. От старости.

Прохождащи умират,

освирепели

срещу мизерните си пенсии.

© Джули Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??