Без твоите слова е трудно...
Когато замълчиш, тъгувам.
Ти приказки разказваш чудно
и в свят вълшебен с теб пътувам...
Гласа ти нежен аз жадувам,
душата ми докосваш с радост.
От теб любов неземна чувам
и красотата ти е младост.
Целуват устните със сладост
и откровения изричат.
Сърцата ни залива патос
и безгранично се обичат.
Разказвай ми... Не спирай ти...
Шехерезада все бъди.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados