Да обичам без пощада,
така сърцето нареди,
да търся другаде омраза,
там, където никога преди,
да пия от устните отрова,
това за мене значиш ти,
да искам любов, а
да знам, че от това и двама ни
ще ни боли...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados