24 mar 2018, 16:40  

От този сън недей да ме събуждаш! 

  Poesía
1114 18 27

Не ме събуждай! В този сън живея!

Избягах от суетната лъжа!

Намерих себе си и друго не умея,

дори не помня как изглеждаше света!

 

Не съм самотна, просто мълчалива, 

понякога говоря с ветрове,

а хората, почти не ме разбират,

живея в този сън от векове!

 

От мен ако почувстваш нужда,

в съня ми много тихо, просто влез,

но моля те, недей да ме събуждаш,

вземи си нужното и после пак излез!

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??