Пътувам с теб. От тук до там
и на обратно. Животът ни-волан,
извърта пътищата многократно.
Посрещат ни. Изпращат ни. Очакват.
Вали. Препича. Пак вали, и все е някак
предсказуемо. Еднакво. В очите- облак.
В мислите- мъгла. В косите- влага.
В костите- дълга. В мотора- шум.
В умората- усмивка. В отбивката- почивка.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados