Дървото не гори в пещта.
До него, ако няма друго,
сърцето будно е в нощта,
щом влюбено е лудо.
Тази нощ в едно ще бият
две изстрадали сърца,
а усмивките не крият,
че е жива любовта.
Нека тази нощ да пием
от вùното на любовта,
миналото да изтрием,
да не търсиме вина.
Навън е люта зима,
всичко е покрил снегът,
а в нашите сърца
грее пролетта.
© Райна Маргина Todos los derechos reservados