7 oct 2024, 6:30

От все сърце 

  Poesía » De amor
119 1 0

От все сърце

за моето момче.

Ще преплувам моето море

от суеверия и неволи,

за да не бъдат душите ни голи.

Телата…те ще са капризни

от всяко неволно докосване,

но ще го желаят още повече.

А ние ,каквито сме различни,

за околните погледи

ще бъдем смешни.

Но действията ни ще са епични…

Повярвай ми,моето момче!

Ще преплуваме нашето море

от суеверия и неволи,

телата ни нека бъдат голи,

но душите ни да са облечени.

Тогава на нещастие не ще бъдем обречени.

Тогава ще разберем,

че не са ни нужни дрехи,

за да бъдем облечени

щом имаме си взаимно доверие

обич

вяра

подкрепа.

© Yoana Yordanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??