Игра на сенки.
Бяло и черно. Полутонове.
Думи, които раняват.
Размити желания.
Неказани тайни.
Полускрита луна.
Нощта е толкова бяла.
Тишината ме гали.
Бяло и черно - отблясъци.
Мисля само за теб сега.
Скривам се нежно в съня.
И си отивам. Бавно, бавно в нощта.
Скрива се моята сянка.
Пътувам нанякъде.
Води ме моята тайна - самотна луна...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados