23 feb 2007, 14:00

Отчаян вик 

  Poesía
597 0 9
                               Отчаяно във тебе аз се влюбих,
                               кога и как - дори и не разбрах,
                               сега на път съм, знам, да те загубя,
                               и вътре в мен боли, и ме е страх.


                               Видях те - и сьрцето ми застина,
                               попадна в плен на твоите очи,
                               и аз разбрах, че толкова години
                               съм чакала да дойдеш точно ти.


                               Но чувствата си как да ти разкрия,
                               не ме научи никой на това,
                               за първи път в живота си обичам,
                               за първи пьт оставам без слова.


                              Отчаяно във тебе аз се влюбих,
                              отчаян вик е моята душа,
                              съдбата ми такава е - да губя
                              любов, при мене даже недошла.

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??