О, защо животът е такъв
безмилостен, сив и еднообразен,
искам аз отново да прогледна,
чакайте, ще дойда пак при вас.
Ако е възможно, моля,
малко светлина ми подарете,
това желая само,
естествено, ще отречете дори и пред самите вас.
Светът е толкова изпълнен -
лъжи, обиди, мрак и власт.
Ъгълът тихо ме привиква.
Не, няма да се скрия там и аз.
Чакайте, аз идвам,
искам да съм с вас,
целия свят аз ще преобърна,
емоциите ще си открадна пак.
© Цветомир Цветков Todos los derechos reservados