Отдалече ме обичай, винаги за мен мисли,
във любов не се заричай, просто ме обичай ти!
Аз от теб не искам много, не забравяй моите очи,
дните с тебе бяха луди, спомените запази!
Някой ден ако си ида, без да се сбогуваме дори,
ти не спирай да обичаш и за мене не тъжи!
Отдалече ме обичай, винаги за мен мисли,
и дори и да ме няма, просто ме обичай ти!
12.07.2012г. Силвия Даракчиева
© Силвия Даракчиева Todos los derechos reservados