2 jun 2007, 22:38

Отивай си!... 

  Poesía
758 0 1

Не ти пука - отивай си!...

и забрави за обратния път.

Сълзите по моите бузи игриви са,

а преди смехът ми беше взрив.


Ти болка не знаеш - а жив ли си?!

Повърхност е твойта любов.

Повърхностна, с множество примеси,

вземи я и хвърли я във ров.


Не си човек, не си и камък,

а човечно ли е все да си от кал?

Не си вода, не раждаш пламък,

раждаш само мойта жал...

© Поля Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ехе страхотно е ти ме разби
    Много ми хареса
    Поздрави и /6/
Propuestas
: ??:??