Отивай си. Не се обръщай.
Сам по своя път продължи.
Отивай си. Не се обръщай,
уморих се от преструвки и лъжи.
Сама не мога да се боря.
Сама за нас. Достатъчно не е.
Тръгвай си, няма да се моля,
щом така е мислиш, че е по-добре.
Отивай си. Светът те чака,
аз също, но това го забрави.
Вземи със себе си и мрака,
и болката, и всичките сълзи.
Не са ми нужни.
Дори любовта си вземи.
Нека вече бъдем чужди,
щом така искаш, щом така реши.
Опитах се. До край се борих.
Дадох всичко и всичко ми взе.
Но не мога вече. Със себе си се преборих,
но с теб не мога. Не.
Някой ден ще осъзнаеш какво си имал,
но, моля те, не ме търси.
Аз вече ще съм друга,
макар да зная, че още боли..
© Грета Ганчева Todos los derechos reservados