Мрази ме! Отивам си, ти прекали!
Не знам любовта да удря шамари.
Защо да оставам, пак помисли,
какво, като даже не пушиш цигари?
Отивам си, моля те, тръгвай и ти.
Какво ме задържа, напред продължавам.
Пусни ме, какво, като имаш пари?
Нали не мислиш, че аз се продавам?
Обичаш ме? Как изговори тези лъжи?
Обичаш само куклата Барби във мене.
Какво?... а нима това са сълзи?
Сълзите засъхват, но достойнството стене.
© Мариа Todos los derechos reservados