Отивам си
За нищо не те моля
И няма да очаквам аз това
Да страдаш ти за моята неволя
Да топлиш моята душа
Отивам си
И няма да се върна скоро
Дано да бъде за добро
И няма да очаквам да ме помниш
Да пазиш брачното легло
Отивам си
И няма да те моля
Да сбъднеш нашите мечти
Отивам си
А болката от вътре
Разпаря моите гърди
Отивам си
Това и заслужавам
Един предаващ вечно тебе аз
Да бъда сам
Далеч от бога
От земята
И от вас
© Констант Булгара Todos los derechos reservados