Топли лъчи милват земята,
слънчева усмивка топли сърцата...
Капчука ромоли тихо и нежно,
а снегът се сгушва метежно...
И пролетна нежност довява,
и ледът скован от гъдел се топи...
Зимният студ отлита от земята,
галиш, слънце, галиш сърцата.
© Елена Калчева Todos los derechos reservados