Отиващата си любов
Със тихи стъпки си е тръгнала,
на пръсти минала е покрай нас,
не сме разбрали, не ни е липсвала -
отишла си е любовта от нас.
Поглеждаме се и не знаем
дали изобщо вече се желаем,
не протягаш ти към мен ръце,
отдавна не трепва вече моето сърце.
Всяка вечер заспиваш ти до мен,
а аз дори за миг да затворя очите си,
мисля с болка за утрешния ден,
дали ще кажа, дали ще чуя думите
„ОБИЧАМ ТЕ!"
© Симона Симеонова Todos los derechos reservados