..."Посветено на моята мъничка лейди".
Откакто те срещнах, не мога да мигна,
сънят ми се в хаос леден превърна,
откакто те срещнах, не мога да вдигна
очите в съня си, че там те прегърнах.
Откакто те срещнах, сълзите си крия
в бездънна тъмница от моето тяло,
откакто те срещнах, не ям, нито пия,
а сгушвам се плахо под старо одеяло.
Откакто те срещнах, не мога да спирам
да виждам във тебе ангел от рая,
откакто те срещнах, любовта я откривам,
която сърцето ми води в безкрая.
Откакто те срещнах, започнах да вярвам
във нещо, което така ме обърква,
откакто те срещнах, аз нужда намирам
до тебе да бъда и това ме побърква.
Откакто те срещнах, не спирам да тичам
подире ти силно и в теб да се вричам,
откакто те срещнах, с копнеж се разсичам
и туй зарад само, че аз те обичам.
LIKADEVONEN (23.11.2005 y. 22:03 h.)
© Илия Деведжиев Todos los derechos reservados