Отклонение
Поисках вярната посока
да пренебрегна, да сгреша
и да извикам тъй високо,
че разума да заглуша.
И дълго скитах в надпревара
със времето и с паметта,
а щом се върнах, не заварих
ни тебе, нито любовта...
© Елка Тодорова Todos los derechos reservados