29 sept 2007, 12:18

Откраднат миг 

  Poesía
811 0 5

Аз поисках тялото ми да те призове,
"Обичам те" да каже затопленото ми сърце.
В дантелено-нежния ти стих се влюбих,
уплаших се, като мъничко дете.

Аз молех ръцете ти да ме докоснат,
очите въгленно да ме дамгосат,
от устните до кръв да пия,
страстта ти в мене да пулсира.

Аз желаех двама да се слеем
под звук, отдавна забранен.
В еуфория безумна, аз и ти - 
вибрация, отдаване предсказуемо, а после - следи.

Аз исках, но откраднат миг ще е това,
щастие блажено, бързо отлетяло...
мираж краткотраен, помнеща следа,
оазис за моята копнееща душа.

Аз искам с теб да дишам,
усещайки галещата светлина,
проникваща във вените греховно,
как да те спра, кажи ми сега?

© Нина Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??