Откраднат миг от съдбата, затихнала буря в мрака...
Онзи полъх ме накара да живея, за да заровя пръсти в твоите коси.
Когато ми обърнеш гръб, да мога да плача от радост, защото те обичам.
И след това да открия смисъла в друг образ...
© Бен Ар Todos los derechos reservados