ОТКРАДНАТА НОЩ
Безплътни раждат се любови.
Безумни страстите горят.
Тела разпръскват вопли нови.
Поети стихове редят.
И в идилично неумение
разсипан звезден прах пламти.
Потънала в небрежно бдение,
луната тихичко в съня гори.
А утрото събужда се в зората
с ухание на нежна плът.
Пои страстта със страст росата.
Открива се безбрежен път...
© Мими Иванова Todos los derechos reservados