"На мен ли? Вече нищо ми не пречи,
Не нóся пръстени с гравиран страх",
такава съм си – сбъркано човече,
дори да ми се плачеше, запях.
"На вятъра ми косовете кацат,
за шлифера на Бога" се държах.
Такива сме си – гаргите от Враца.
Орлите ли? Май станаха за смях.
"На мен ли? Вече нищо не ми пречи,"
че нямам ум, години не тежат.
Такава съм си – шантаво човече...
За мене ще измислят шантав съд...
— Строфите, които са поставени в кавички са от творби на ИнаКалина
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados
На Иванчо баща му знаете ли как пуска тока? - като му светне един зад врата!