7 dic 2007, 11:07

Открадното време 

  Poesía » De amor
617 0 9

Във онзи миг се промених,
откраднах си от времето поспряло,
тогава в себе си открих
частицата любов - при мене долетяла.

Така приседнала до мен,
подаде ми ръка да я погаля.

И ето как попаднах в плен
на непознатата омая.

Не искаше в любов да й се вричам.
Изгубили се бяхме в тишината,
но исках аз след мен да тръгне,
за да се скриеме в тъмата.

Усещах устните и теб,
поне за малко моя бе,
аромат от кожата поех
и от галещите ти ръце.

© Николай Стойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??