Открих любовта,
щастлива съм сега.
Радост има по моето лице,
влюбена съм аз в твоето сърце.
Щастие не бях изпитвала от доста време,
дойде ти и промени живота мой.
Разтопи ледената обвивка,
която приковала бе моето сърце.
То не знаеше що е обич,
докато ти не дойде.
Не искам аз да те загубя,
това сърцето ми ще нарани.
Искам цял живот с теб да бъда, разбери.
Обичам те, сигурна съм в това!
Обичам те! Най-накрая и аз намерих любовта.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados