Ранен съм, право във сърцето
от острата стрела на гордостта ти,
забрави вече ти за мене,
забрави и за любовтта ни...
Живея сам... И в утрото студено,
простреляно от капките дъждовни,
надявам се и моля се смирено
за топъл лъч със пориви любовни!
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados
със стиховете на поетите.
И без злъч.