Години търсих в себе си молитва,
но истинска, в която да съм аз.
Къде не рових сума книги минах,
но нищичко така и не избрах.
Накрай открих ей тази рима -
вибрация на моята душа.
Прости ми, Господи, прости ми,
но помогни ми, за да си простя и аз.
© Веселин Бенчев Todos los derechos reservados
чудесен стих,поздравявам те от сърце!!!