Откриваш ли ме там в мечтите,
където с тебе тичам боса,
и пазиш ли цвета на дните
с нюанс следзалезно докосващ.
Откриваш ли ме там в съня си,
и помниш ли дъха ми още,
и допира ми нежен с пръсти
изплели дивите ни нощи.
Откриваш ли ме там в света ни,
където с трепет ме прегръщаш,
а устните ни топло сляни,
копнежни мигове ни връщат.
© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados