Аз съм "народен избраник".
На българите съм измамник.
Младите избягаха от тоя ад.
Зарад политиката ми популярността ми е в спад.
Аз съм кърлеж, който кръвта ви смуче.
Зарад кметицата ми професор бе изяден от куче.
Да манипулирам най-обичам
и подир парици аз тичам.
Идат избори, пак гласувайте за мен
и няма да видите светъл ден!
© Георги Todos los derechos reservados