Усмивки твоя дом да озарят,
да има в него красота,
звезди над него да блестят,
да те топли любовта.
Твоето дете да порасне,
да стане умен и юнак,
да се радва на добротата ти прекрасна
и като дявол от тамян да бяга мрак.
© Георги Todos los derechos reservados