"Честит Празник, колеги!
И в студове, и в жеги
все Първи април е за нас!
Тъй придобиваме власт!
От парите народни смучем сока
или от комисионна висока.
Левът е нашата цел,
затуй цял народ ни е клел.
Важното е да се обогатим,
макар да казва:"Докога ще ви търпим!?"
© Георги Todos los derechos reservados