29 jul 2018, 1:15  

Откровение на Валентин Касабов към Сидеров 

  Poesía » De humor
568 0 0

"Ако защитаваш този бизнесмен* -

ще си здраво натупан от мен.

Какво ми се перчиш ти тук,

ще ти покажа аз юмрук..."

© Георги Todos los derechos reservados

*Кирил Домусчиев

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??