"Много "се напрягаме" в парламента
и ето кое не е фалшимента -
десет дни ваканция за нас,
докато учителите от първи до 12 клас
четири дни ще си почиват,
Енчев и сие да не протестират,
защото всъщност няма разлика
между ваканциите за празника."
© Георги Todos los derechos reservados
Щели, да насрочат референдума през юли, август, за да го провалят!