"Правим нередност след нередност,
затова вие живеете във бедност.
Какво ни пука за някаква родина?
Зарад кражбите ни хората бягат в чужбина.
Ние сме просто организирани крадци,
но имаме повече от известни наши певци!
А че някакви българи били нещастни -
не ни дреме - живеем си животи прекрасни!"
© Георги Todos los derechos reservados