18 may 2018, 22:36

Откровение на пияния Юнкер 

  Poesía » De humor
564 0 0

"Ние ще интегрираме пияни

тези Западни Балкани.

Нещо май се клатя,

спасявайте ме, братя!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??